דגים ובשר

חברת לגין אריזת מזון פיתחה ומייצרת מגוון רחב של קופסאות למוצרי דגים ובשר. לייצור קופסאות אלו אנו משתמשים בשתי טכניקות ייצור שונות. האחת – קופסא שלושה חלקים (open top)  בטכנולוגיה הרגילה בריתוך, והשנייה בכבישה (שני חלקים) המאפשרת ליצור קופסאות מרובעות ואובליות לצד קופסאות עגולות. חברת לגין  אריזות מזון נמצאת בחזית הטכנולוגיה בתחום ייצור הקופסאות למוצרי דגים.

הקופסאות מודפסות ע"פ דרישת הלקוח ונסגרות במכסי פתח קל או מכסה רגיל ע"פ דרישות הלקוח. קופסאות אלו של מוצרי בשר ודגים  מצופות בלכה פנימית  השומרת על מראה מוצר המזון בתוך הקופסא וכמו כן מאפשרת  לשלוף אותו בקלות מהקופסא. 

ייעוד: דגים
כינוי קופסא: רבע קלאב
כמות בשכבה: 192
כמות במשטח: 8,256
גובה במ"מ: 27.9
קוטר במ"מ: 104X59.6
נפח בסמ"ק: 121
ייעוד: דגים
כינוי קופסא: 110 אובאלי
כמות בשכבה: 198
כמות במשטח: 8910
גובה במ"מ: 27
קוטר במ"מ: 105X65
נפח בסמ"ק: 110
ייעוד: דגים
כינוי קופסא: 85 גרם
מכסה מומלץ: פתח קל
כמות בשכבה: 324
כמות במשטח: 10,044
גובה במ"מ: 34
קוטר במ"מ: 65
נפח בסמ"ק: 85
ייעוד: דגים
כינוי קופסא: 100 גרם
כמות בשכבה: 324
כמות במשטח: 9396
גובה במ"מ: 38
קוטר במ"מ: 65
נפח בסמ"ק: 100
ייעוד: דגים
כינוי קופסא: 160 גרם
מכסה מומלץ: נק, פתח קל, רגיל
כמות בשכבה: 196
כמות במשטח: 6272
גובה במ"מ: 37
קוטר במ"מ: 83
נפח בסמ"ק: 160
ייעוד: דגים
כינוי קופסא: 160 גרם
מכסה מומלץ: נק, פתח קל, רגיל
כמות בשכבה: 196
כמות במשטח: 5880
גובה במ"מ: 38
קוטר במ"מ: 83
נפח בסמ"ק: 160
ייעוד: דגים
כינוי קופסא: A2
מכסה מומלץ: נק, פתח קל, רגיל
כמות בשכבה: 196
כמות במשטח: 1960
גובה במ"מ: 114
קוטר במ"מ: 83
נפח בסמ"ק: 580
ייעוד: דגים
כינוי קופסא: 1 ק"ג
כמות בשכבה: 60
כמות במשטח: 1020
גובה במ"מ: 65
קוטר במ"מ: 150
נפח בסמ"ק: 1000
ייעוד: בשר
מכסה מומלץ: פתח קל, רגיל
כמות בשכבה: 264
כמות במשטח: 4752
גובה במ"מ: 65
קוטר במ"מ: 73
נפח בסמ"ק: 240
ייעוד: בשר
מכסה מומלץ: פתח קל, רגיל
כמות בשכבה: 264
כמות במשטח: 3432
גובה במ"מ: 86
קוטר במ"מ: 73
נפח בסמ"ק: 333